Wilt u uw verkeerskennis opfrissen?

Bent u ouder dan 55, een ervaren automobilist of fietser, inwoner van de gemeente Dongen? Dan organiseert Veilig Verkeer Nederland in opdracht van de gemeente Dongen en in samenwerking Stichting Welzijn Ouderen Dongen (SWOD) een workshop Het Nieuwe Fietsen. Aan de hand van stellingen, feiten en filmpjes leert u hoe u langer mobiel kunt blijven en veilig aan het verkeer kunt blijven deelnemen.

Ook wordt in september een gratis 2-daagse, 2 uur durende, opfriscursus verkeerskennis over de veranderde verkeersregels georganiseerd. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt u door een gecertificeerde rijinstructeur bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Beiden workshops worden gegeven in de Cammeleur.

Wanneer?

Dinsdag 17 augustus 2021;13.30 – 16.00, workshop Het Nieuwe Fietsen

Woensdag 22 en 29 september 2021; 09.30 – 11.45 uur, opfriscursus Auto

Bij de opfriscursus auto wordt u beide dagen verwacht.

Is dit iets voor u?

U kunt zich inschrijven op de website van Veilig Verkeer Nederland; vvn.nl/opfriscursusdongen of aanmelden op werkdagen tussen 09:00 uur en 12:00 uur bij SWOD op telefoonnummer 0162-375296.

Let op: vol=vol!

De opfriscursussen zijn georganiseerd volgens de huidige RIVM richtlijnen, indien de cursus niet door kan gaan door aangescherpte RIVM richtlijnen kunnen we u een online versie aanbieden.