12e editie zomeractiviteiten voor senioren!

Wat zijn we blij dat het aantal Covid besmettingen zo goed afneemt en  de maatregelen versoepelen. We vinden het daarom enorm fijn dat we u weer mogen ontmoeten.

De werkgroep Zomeractiviteiten is (online) bij elkaar gekomen en organiseert deze zomer voor u diverse activiteiten in Dongen en omgeving. Deze activiteiten zijn veelal in de buitenlucht of binnen met de mogelijkheid om afstand tot elkaar te behouden. Zorg er daarom voor dat u een boekje te pakken krijgt en ga mee op pad. Er is een diversiteit aan culturele, sportieve, culinaire en educatieve activiteiten uitgezocht voor deze zomermaanden. 

De boekjes zijn vanaf 28 juni te verkrijgen op de volgende locaties: Mijzo Dongepark, Stichting Welzijn Ouderen Dongen (SWOD), de Leest, Ontmoetingsruimte Europlus,  Ontmoetingsruimte Dr. Maassen, Jeu de Boules, Theek 5, het gemeentehuis, de Geubel en Coop ‘s Gravenmoer. U kunt zich tevens inschrijven via deze website, kijk daarvoor bij activiteiten.

De activiteiten worden deze zomer georganiseerd tussen 14 en 28 augustus. De uiterste inschrijfdatum is 23 juli 2021.

Heeft u vragen? Het kantoor van SWOD, Dongepark 1, is alle werkdagen geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur. Per e-mail zijn we te bereiken op activiteiten@swodongen.nl en telefonisch staan we tijdens onze openingsuren graag voor u klaar op 0162-375296.

open boekje zomeractiviteiten