Sport en bewegen

Waarom sporten en beweging?

De helft van de Nederlanders beweegt te weinig. Dat is jammer. Bewegen is leuk én gezond! Mensen die voldoende bewegen hebben minder kans op hart- en vaatziekten, botontkalking, overgewicht, suikerziekte en een hoge bloeddruk. Samen in beweging is meer dan alleen bewegen. Bij SWOD wordt er na afloop vaak met elkaar even nagepraat en een kop koffie gedronken. Niet alleen goed voor uw gezondheid maar ook erg gezellig dus!

Doe mee en ervaar hoe leuk en gezond het is om samen te bewegen!

Daarom is één van de activiteiten van SWOD het organiseren van bewegingsactiviteiten in velerlei vormen. Natuurlijk kunt u zelf ook veel doen aan uw conditie, door te fietsen en te wandelen met uw partner, buren en kennissen. Waarom dan bij SWOD? Wij kunnen u een aantal vormen van bewegen en sporten aanbieden die op verantwoorde wijze door gediplomeerde krachten worden verzorgd.

Aanmelden is mogelijk op werkdagen tussen 9.00 uur en 11.30 uur op onderstaand adres. Wij staan dan graag telefonisch en fysiek voor u klaar. Uiteraard kunt u 24 uur per dag een email bericht sturen, wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk binnen onze openingsuren.