Winteractiviteiten 2023

Ook dit jaar organiseert SWOD na de feestdagen Winteractiviteiten voor senioren in de gemeente Dongen. Na de drukke feestdagen zijn de maanden januari en februari voor sommigen lang en donker. Daarom willen we graag met u de grijze wintermaanden opfleuren. Door samen activiteiten te ondernemen vliegt de tijd voorbij. Er zit ongetwijfeld iets bij dat u aanspreekt!

Zo organiseert Maria-oord inmiddels traditiegetrouw de gezellige oliebollenborrel op 10 januari. Er kan fijn nagepraat worden over de feestdagen onder het genot van een drankje en oliebol. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een rondleiding bij Vermeulen Catering, meezingen met de muziekbingo, de verbinding opzoeken tijdens een inspirerende workshop of wellicht doet u mee met de winterwandeling door het mooie ‘s Gravenmoer.

Van begin januari tot en met midden maart organiseren we samen met diverse lokale organisaties bijna wekelijks enkele activiteiten waar u aan mee kan doen.

Op deze website bij het tabblad “activiteiten” treft u het activiteitenprogramma aan waar u gelijk kunt inschrijven voor de activiteit naar uw keuze. Wenst u het boekje digitaal te lezen dan opent u onderstaande link. Tevens zijn er papieren boekjes af te halen bij de Cammeleur, Hoofdgebouw Mijzo Dongen, kantoor SWOD, ontmoetingsruimte dr. Maassen,  ontmoetingsruimte Europlus, de Leest en de Coop in ’s Gravenmoer. 

Voor verdere informatie kunt u op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur bellen met SWOD op nummer 0162-375296.

open boekje