Winteractiviteiten 2022

Traditiegetrouw organiseert SWOD in de maanden januari en februari  Winteractiviteiten voor senioren in de gemeente Dongen. Op deze manier komen we fijn samen de koude maanden door.  

Na een aangepaste maar fijne kleine editie van de Zomeractiviteiten 2021 is de werkgroep in september enthousiast aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de Winteractiviteiten 2022. Samen met Dongense ondernemingen, vrijwilligers en organisaties is er een mooi programma samengesteld. Helaas gooit Corona roet in het eten.

Vanwege de lockdown en huidige maatregelen vanuit het rijk hebben we moeten besluiten om op dit moment ons programma voor de Winteractiviteiten 2022 niet te presenteren. We hopen dat de besmettingen afnemen en we later deze winter of in het voorjaar wel in de gelegenheid zijn om enkele activiteiten alsnog veilig te organiseren. Wanneer dat het geval is zullen we dit communiceren via de lokale pers, onze digitale nieuwsbrieven en Facebook.  

Belcirkel

We kunnen ons voorstellen dat deze tijd niet voor iedereen makkelijk is. Wellicht biedt de belcirkel de mogelijkheid om regelmatig contact te onderhouden en een praatje te maken.

Bij behoefte aan regelmatig telefonisch contact is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de belcirkel van SWOD. Een wekelijks telefonisch gesprek met één van de vrijwilligers voor een gezellig praatje zorgt voor een fijn moment in de week. Indien de behoefte anders is gaan we graag met u in gesprek om te achterhalen wat het best passend is. Neem hiervoor contact op met het onderstaande nummer, we staan graag voor u klaar.

Stichting Welzijn Ouderen Dongen is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur op 0162-375296 en per email op info@swodongen.nl.