ANWB AutoMaatje Dongen zoekt vrijwilligers

Lijkt het u leuk om de minder mobiele inwoners van Dongen een handje te helpen en een steentje bij te dragen aan het voorkomen van eenzaamheid in de gemeente Dongen? Dan bent u bij Stichting Welzijn Ouderen Dongen op het juiste adres!

Op basis van vrijwilligers en in samenwerking met ANWB AutoMaatje Nederland is SWOD in 2019 gestart met de dienst ANWB AutoMaatje. Met een mooi team aan vrijwilligers staan we klaar voor de minder mobiele inwoners van Dongen.

Als vrijwilliger vervoert u met uw eigen auto tegen een kilometervergoeding minder mobiele plaatsgenoten. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak u beschikbaar bent.

Wegens groei van dit project zijn wij op zoek naar nieuwe chauffeurs en vrijwilligers voor het plannen van de ritten. Vindt u het leuk om auto te rijden of om mensen te bellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 11:30 uur op nummer 0162-375333 of per email; automaatje@swodongen.nl. Op onze website www.swodongen.nl vindt u tevens wat SWOD als stichting nog meer voor u kan betekenen.