Zomeractiviteiten 2022

13e editie zomeractiviteiten voor senioren!

Sinds de start van de zomeractiviteiten voor senioren in de gemeente Dongen in 2008 hebben al vele senioren iedere zomer deelgenomen aan de diverse activiteiten in Dongen en omgeving.

Ook dit jaar is de werkgroep actief bezig geweest. Ze hebben leuke activiteiten uitgezocht en voorbereid. Zorg er daarom voor dat u een boekje te pakken krijgt en ga mee op pad. Er is volop te kiezen, want de werkgroep heeft maar liefst 22 activiteiten voor u georganiseerd. Er is een grote diversiteit aan gezellige culturele, sportieve, culinaire en educatieve activiteiten uitgezocht voor deze zomermaanden. 

We vragen u om zich zoveel mogelijk via de website www.swodongen.nl aan te melden. Natuurlijk zijn er ook weer boekjes beschikbaar. Deze zijn te verkrijgen op de volgende locaties: MIjzo, Stichting Welzijn Ouderen Dongen (SWOD), de Leest, Ontmoetingsruimte Europlus,  Ontmoetingsruimte Dr. Maassen, Jeu de Boules, Theek 5, de Geubel en Coop ‘s Gravenmoer.

De activiteiten worden deze zomer georganiseerd tussen 25 juli en 19 augustus. De uiterste inschrijfdatum is 8 juli 2022.

Heeft u vragen? Het kantoor van SWOD, Dongepark 1, is alle werkdagen geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur. Per e-mail zijn we te bereiken op activiteiten@swodongen.nl en telefonisch staan we tijdens onze openingsuren graag voor u klaar op 0162-375296.

klik hier om het boekje te openen. inschrijven per activiteit kunt u op de website bij “activiteiten”.